top of page
Billede af Amisha Nakhwa
Hjerte med vinger

Mig og mit spirituelle arbejde

Jeg er sønderjyde fra Aabenraa, født i Tyrkiet og opvokset i en spirituel kurdisk familie. Jeg er uddannet lærer, familieterapeut og har baggrund i mange forskellige kurser indenfor det spirituelle. Jeg har i mange år arbejdet med børn med særlige behov og har i en årrække også arbejdet spirituelt med børn. På mit arbejde som lærer, har jeg gennem flere år, arbejdet med at tilegne eleverne forskellige redskaber, så de kan regulere deres energier, og dermed at komme i balance.

 

Privat bor jeg sammen med min mand Jens og vores to hunde. Børnene er voksne og er længe flyttet hjemmefra. Hele min familie er flerkulturel. Udover at vi alle er verdensborgere, er vi også hele og halve danske, tyrkiske,  kurdiske, tyske, indiske, græske, marokkanske, samt polske.

Jeg tror på,  at alt i livet som man giver opmærksomhed vil gro. Det gælder både det der gavner os, men også det der bør udgås.

Alt er energi! Det er denne tilgang jeg arbejder ud fra.

 

 

"What you think you become, what you feel you attract, what you imagine you create" Buddha"

"The Secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new"    Socrates

 

Er du klar, så giv dig selv chancen for at leve livet fuldt ud som et spirituelt menneske, så du kan ændre dit liv. Det er dit valg, og jeg hjælper dig meget gerne.


Jeg er meget intuitiv og energifølsom. Jeg gør brug af det som energierne, den åndelige verden, universet eller din sjæl guider mig til, for at nå ind til svarene på dine spørgsmål om dit liv og dine muligheder. Der vil ofte komme flere muligheder i spil, såsom at læse i kaffegrums, genstande, samt brugen af sangskåle, krystaller, æteriske olier, åndedrætsøvelser, qigong, tapping, kontakt til afdøde, samt sjælslæsning med mere.

Husk altid at mærke efter. Stol på din intuition. Mærker du, at jeg vil kunne hjælpe dig, eller at du af en eller anden grund har lyst til at prøve, så det som jeg tilbyder, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Hvis det ikke føles rigtig, så lyt og find en anden. Stol på det du mærker, det gør jeg ALTID!

Udtalelser .....

Jeg er blevet henvist til Türkan på et tidspunkt, hvor alt var svært i mit liv. Nu, under en måned senere er alt på forunderligvis vendt. Jeg kan ikke forklare, hvad hun gør eller hvilken healing hun anvender, men hun går som en sol ind og stænker guld på alle grene....eller hjælper mig til at løfte blikket og se, at lyset og livet allerede er der. Jeg er evigt taknemmelig.
Trine, Arkitekt.

Mine sessioner med Türkan, har været meget givende for mig.
Hun skaber en god og tryg ramme
og guider mig gennem sessionen.
Jeg sætter meget stor pris på hendes ærlighed.
De varmeste anbefalinger herfra.
Hanan, Personaleleder.

Türkan er fantastisk og behagelig, en super fin oplevelse og gav mig god klarhed over de emner der blev taget op. Tak fordi det gav mig ro.
Asma, Studerende.

Jeg er efterhånden kommet hos Türkan igennem flere år og har prøvet flere forskellige behandlinger. Jeg har både fået læst min kaffegrums, lagt kort og været på en sjælsrejse. Türkan tapper ind i ens energi i det øjeblik du træder ind i hendes smukke og varme hjem, og hver gang bliver jeg overrasket over hendes utroligt stærke intuition. Min sjælrejse var f.eks. en vild rejse ind i tidligere liv jeg har levet, hvilket gav mig en forståelse for de energetiske blokader jeg har stødt på i mit nuværende liv. Jeg elsker at komme hos Türkan, fordi hun ved hjælp af sin intuition har kunnet give mig klarhed om spørgsmål, tvivl og bekymringer jeg har gået rundt med, ved at være i dyb kontakt med min sjæl. Jeg kan varmt anbefale en behandling hos hende til enhver, der er nysgerrig på at lære sig selv bedre at kende og som søger klarhed eller forståelse for sin nuværende situtation.
Nina, Berlin

Vise ord

"Yesterday I was clever, so I wanted to change the world. Today I am wise, so I am changing myself.”           Rumi

"As a human being, you come with the whole range of possibilities – from the deepest hell to the highest states within yourself. It is up to you which one you choose to explore"     Sadguru

“Happiness is not something ready-made. It comes from your own actions.”                   Dalai Lama

“A wise person watches his words. A conscious person even watches his thoughts.”                           Unknowm

"You cannot suffer the past or future because they do not exist, what you are suffering is your memory and your imagination.”            Buddha

"Thinking is only a small aspect of consciousness. Thought cannot exist without consciousness, but consciousness does not need thought"                                    Eckhart Tolle

Halvcirkel af krystaller
bottom of page