top of page

man. 15. aug.

|

Online

Spirituel Efterforskning

Er du interesseret eller nysgerrig efter at arbejde spirituelt med efterforskning af div. opklarede eller uopklarede kriminalsager,så er dette kursus noget for dig. Vi dykker ned i gamle sager fra det virkelige liv. Du får rig mulighed for at afprøve dine spirituelle sanser. Kurset foregår online.

Registration is Closed
See other events
Spirituel Efterforskning
Spirituel Efterforskning

Tid og sted

15. aug. 2022, 20.00 – 22.00 CEST

Online

Om eventet

Er du interesseret i efterforskning af kriminalsager? Er du interesseret i sager om opklaring af forsvundne personer eller hvem gerningsmanden i en given mordsag kunne være  eller i de forskellige motiver der kan ligge til grund for kriminelle handlinger, så er dette kursus noget for dig!  Oplever du at du ofte gætter rigtigt, når du følger en sag eller er du bare fascineret og nysgerrig. Du har her mulighed for at arbejde spirituelt med internationale kriminalsager fra det virkelige liv. Du får arbejdet med og udviklet dine spirituelle evner. 

Kuset henvender sig til folk med erfaring indenfor det spirituelle.

Hvis du er helt ny på det spirituelle området eller måske er blevet nysgerrig i kurset, så vil jeg anbefale et tilsvarende kursus for begynder. Læs under events. 

Kurset foregår online over 6 mandag fra kl. 20 - 22. 

Datoer: 15/8,    22/8,    29/8,   5/9,   12/9,  19/9.

Pris 3000,-

Zoom link vil blive sendt ved tilmelding.

Send gerne en besked på sms eller messenger hvis du er interesseret.

Del dette event

bottom of page